Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom - 2i byt Trenčín - novostavba Sitka

Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
750 €/mesiac
Vrátane energií,TV,internet

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Oxfin reality s.r.o. pobočka Goralská 40, Bratislava - Petržalka

 

Vám ponúka na prenájom dvojizbový byt na 4. poschodí v novostavbe Sitka na Bezručovej ulici v Trenčíne. 

Byt je voľný IHNEĎ

 

VÝHODY:

V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Táto lokalita má dobré spojenie s centrom mesta aj s ďalšími časťami Trenčína. Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane všetkých spotrebičov. K bytu prislúcha vlastné parkovacie miesto. 

 

Dispozícia:

Vstupná predsieň so skriňou, obývacia miestnosť spojená s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, kúpeľňa s vaňou a WC, samostatná izba s manželskou posteľou a vstavanou skriňou 

 

Lokalita:

Bezručova ulica je v pešej dostupnosti k hlavným mestským atrakciám, obchodom, reštauráciám, kaviarňam a ďalším službám, čo zvyšuje kvalitu života a pohodlie. Lokalita je dobre napojená na hlavné dopravné tepny a verejnú dopravu, čo umožňuje jednoduché presuny v rámci mesta a do okolia. V blízkosti Bezručovej ulice sa nachádzajú parky a ďalšie zelené plochy, kde si môžu obyvatelia oddýchnuť a relaxovať. Mesto ponúka rôzne športové zariadenia, vrátane plavární, fitnescentier a športových ihrísk.

 

Odporúčanie makléra:

Hneď ako otvoríte dvere, objíme vás pokojná a harmonická atmosféra, ktorá vás sprevádza každým kútom bytu.

V centre obývacej izby dominuje pohodlná sedačka, ktorá spolu s dvomi kreslami vytvára útulný priestor na oddych a hlboké rozhovory. Je to miesto, kde sa čas spomaľuje, a vy si môžete naplno vychutnať okamihy pohody a spoločnosti.

Kuchyňa je dokonalým príkladom spojenia funkčnosti a estetiky. Zariadená kvalitnými, novými spotrebičmi - elektrická rúra, varná doska, umývačka riadu, mikrovlnka a chladnička, všetko pripravené na kulinárske experimenty a bežné každodenné varenie. Nechýba ani detailný výber príborov, tanierov, hrncov a pohárov, čo zabezpečuje, že každý jedálenský zážitok bude jedinečný.

Hoci byt nemá balkón ani pivnicu, túto drobnú nevýhodu bohato kompenzuje vysoká kvalita vybavenia a prepracovaný dizajn. Celkový interiér je ladený v modernom, no zároveň útulnom štýle, kde každý detail bol starostlivo premyslený, aby vytvoril harmonické a príjemné prostredie na bývanie.

Všetko je pripravené pre pohodlný a štýlový život v širšom centre Trenčína, kde sa budete cítiť naozaj doma.

 

 

Byt je určený pre MAX 2 dospelé osoby bez detí a domácich miláčikov

Cena: 750,- € (vrátane energií,TV,internet)

 

Pri podpise Nájomných Zmlúv sa platí 1x nájom, 1x depozit, 1x provízia. 

Teším sa na obhliadku s Vami

Obhladky možné po telefonickej dohode s Maklérom. 

Našim klientom poskytujeme nasledovné služby
– kompletný právny servis a poradenstvo
– finančné služby
– cenovú analýzu nehnuteľnosti
– odkúpenie nehnuteľností
– home staging
– profesionálne fotenie
– 3D obhliadky

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://oxfinreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63 m2
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Výťah:
áno
Poschodie:
4
Celková plocha:
63 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Laura Božiková

Laura Božiková

real estate consultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English

 

Realitnou maklérkou v Oxfin-Reality som sa stala pretože som vedela, že chcem kráčať cestou, ktorá mi umožní rozvíjať svoje komunikačné a obchodné zručnosti v dynamickom prostredí.

Práca realitnej maklérky ma fascinovala svojou rôznorodosťou a možnosťou pomáhať ľuďom nájsť ich vysnívaný domov.

Byť realitnou maklérkou pre mňa znamená oveľa viac než len uzatváranie obchodov. Je to cesta plná výziev a príležitostí, ktorá mi dáva možnosť skutočne ovplyvniť životy ľudí.

V tejto profesii môžem naplno využiť svoj obchodný talent a zároveň prinášať radosť a spokojnosť svojim klientom. Každý úspešne uzavretý obchod je pre mňa dôkazom toho, že som na správnej ceste.

Mojím cieľom je neustále rásť a zdokonaľovať sa, pretože viem, že práca realitnej maklérky nie je len povolaním, ale aj poslaním. Moje nadšenie pre obchod a láska k práci s ľuďmi sú hnacou silou, ktorá ma posúva vpred

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti